Weekend Weerterbergen

30 Januari 2004 Weekend in Vakantiepark Weerterbergen.

We hebben 4 huisjes geboekt, er zijn nog plaatsen vrij en er zijn op dit moment zelfs nog mogelijkheden om huisjes bij te boeken. Prijs per huisje (6 personen) is 128,=Euro (inclusief reserveringskosten en toeristenbelasting voor 6 personen).

Het is een ruim opgezet en autovrij vakantiepark en ligt net buiten Weert en grenst aan de Weerter en Budeler Bergen. Dit is een prachtig natuurgebied waar uitgestrekte bossen, zandverstuivingen en heidevelden elkaar afwisselen. De centrale ligging, op korte afstand van diverse dagattracties en gastronomisch Belgi??, en de uitstekende faciliteiten op het park zorgen voor een vakantie vol belevenissen. U bewoont ????n van de comfortabel ingerichte,  bungalows. U parkeert op de centrale parkeerplaats.

 

Faciliteiten:
Receptie, supermarkt en warme bakker met uitgebreid (vers)assortiment. Kado-, speelgoed- en modewinkel. Diverse horeca (buffet en ?? la carte restaurant, caf??/bar, pizzeria, pannenkoekenhuis en fast food. De grote attractie is het gratis toegankelijke zwemparadijs met o.a. golfslagbad, buitenbad en glijbaan, sauna, zonnestudio en kruidenbaden.U vindt op de Weerterbergen binnen- en buitensportcentra met tennis-, squash-, badminton-, volleybal-, en bowlingbanen, klimwand, tafeltennis, midgetgolf en kinderspeelhuis. Bovendien verhuur van fietsen, bolderwagens, skelters en inline skates. Speeltuinen, automatenhal. Recreatiemeer met vismogelijkheden en verhuur van waterfietsen en kano's. Tegenover het park is een manege.Gemeenschappelijke wasmachines. Alle bungalows beschikken over een kluisje en een peuterpakket (kinderstoel, -box en -bedje).

 

Informatie: voor boekingen te verkrijgen bij Alexander

 


Ogenblik a.u.b. ...