10-jarig Jubileum WTC Zeewolde

Zaterdag 3 april werd het jubileum van de WTC gevierd.
Het aantal aanmeldingen viel niet echt mee met zo?n 40, maar het waren er wel genoeg om het evenement te laten slagen.
Nou moet wel gesteld worden dat ceremoniemeester Ronald (onze nieuwe voorzitter) zich van ?nog weer- een hele sterke zijde liet zijn.
Naar een idee van Rob van Zetten had hij geheel zelfstandig een geweldig mooi spel uitgedacht en georganiseerd.
Hierbij moest weliswaar ook gefietst worden maar een goede conditie was daar niet erg spannend bij zodat het heel geschikt was om met het hele gezin als team mee te doen.

Op een achttal plaatsen in Zeewolde was een blik verstopt (met sticker van WTC erop) met letter-briefjes erin.
Via 8 puzzel-vragen moesten de lokaties achterhaald worden waarna 1 van de team-leden zich naar de plek spoedde om de bewuste letter te gaan halen.
Hierbij waren er echter wel 2 problemen te onderkennen:

1. De puzzels waren bijzonder lastig.
  2. Als eenmaal toch de plek gevonden was, was het blik nog zo goed als onvindbaar.
    Ook bleek elke keer nadat een team een blik gevonden had dat het betreffende blik vervolgens nog moeilijker te vinden was (het werd nog net niet meegenomen).

Om probleem 1 te verhelpen was het dan weer mogelijk om ?geld? te verdienen met diverse spelletjes waarvoor aanwijzingen gekocht konden worden.
En om alles op te lossen was dat nodig ook.

Alle teams waren het over 1 ding eens: wat een geweldig leuk spel.
Top Ronald!

De kleineren onder ons werden ondertussen vermaakt door Maria met diverse leuke spelletjes en lekkernijen waarbij weer nieuwe vriendjes gemaakt werden.

Na dit gezins-vermaak was er een heerlijk buffet en ?s avonds was het groot feest in de grote Roode Schuur.

Er was gezorgd voor live-muziek in de vorm van Ino Timmerman met Hans Veerman (van  ?Blue Cats?).
Dit werd afgewisseld door plaatjes die gedraaid werden door Wim van der Es en (?) Siega van ?Big Dutch Men?.

Ook werden we nog verrast door de op maandagavond fietsende Paulien Nijhoff van de zeer vermakelijke meidengroep "de Rosetta?s? (www.rosettas.nl).
Zij gaf nu in haar eentje een spetterend optreden weg.
Zo zie je je leden weer eens van een andere kant!

Een foto-reportage kun je hier vinden.

Het spel werd overigens gewonnen door de Veermannen voor de Van Zettens die daar behoorlijk de pee over in hadden maar nu al gezworen hebben over 10 jaar hun gram te halen!