Aart Karssen & Albert de Jong zien Abraham.

 

Aart Karssen is onlangs 50 jaar geworden en een aantal WTC-ers, waren eind december aanwezig op zijn feest in de molen van Harderwijk.

Aart is 50!Een erg gezellige avond, waar de van oorsprong Harderwijker voor o.a. heeeerlijke visschotels had gezorgd. De aanwezige enthousiaste molenaar gaf ook nog groepsgewijs een rondleiding door de molen. Boven in de molen was het een prachtig uitzicht over de in kerstsfeer gehulde stad Harderwijk.

 

Albert de Jong was begin januari aan de beurt, hij had hier echter geen ruchtbaarheid aan gegeven, hier hadden zijn vrouw en kinderen echter een stokje voor gestoken en werd hij op zaterdagavond 8 januari zodoende verrast door vrienden, kennissen, collega?s en een aantal leden van de WTC.

Jeanette en Sandra waar hij o.a. wekelijks mee spint in Almere hebben enorm veel voorpret gehad met het uitzoeken van de verschillende cadeaus. Een ervan was hilarisch en wellicht zullen wij hem hier mee op de maandagavond (als teamcaptain) zien verschijnen??een heuse megafoon installatie, te monteren op het stuur.  Albert is zelf ook altijd in voor een geintje, dus werd nu ook getrakteerd op zinvolle en iets minder zinvolle cadeaus. Het was een kostelijke avond.

 

Heren proficiat!!!!!!!!

 

Ennnuh zij voelen zich nog steeds 18, alleen met 32 jaar meer levenservaring.

 

[Alexander Veerman]


Ogenblik a.u.b. ...