Wim en Aart vallen (ook) in de prijzen tijdens wieler6daagse

Wim en Aart vallen (ook) in de prijzen tijdens wieler6daagse

 

Een afvaardiging van de WTC Zeewolde heeft voor de 2e keer in successie een bezoek gebracht aan het topsport & entertainment spektakel ?de Wielerzesdaagse van Rotterdam?.

 

Naast het winnende koppel  Danny Slippens en Robert Stam deden er nog veel meer aansprekende namen aan dit wielerfeest mee: o.a. Max van Heeswijk uit de Discovery ploeg van Lance Amstrong, Servais Knaven, Aart Vierhouten en de broertjes Pronk.

 

Bij het onderdeel sprint was ook de wereldkampioen Theo Bos uit Hierden van de partij die het o.a. tegen Teun Mulder moest opnemen.

In de gezellige Ahoy? hal was echter veel meer te genieten, Bike-life was aanwezig met fietsen en fietsonderdelen en er stonden ook een paar kermis exploitanten.

 

De 24e editie van de Zesdaagse van Rotterdam werd na een zinderende finale gewonnen door het Nederlandse koppel Danny Slippens/Robert Stam. Het Belgische koppel Matthew Gilmore/Iljo Keisse legde beslag op de tweede plaats. Het koppel Robert Bartko/Andreas Beikirch uit Duitsland werd derde. Het wielerspektakel was wederom een succes, ruim 32.000 bezoekers passeerden de afgelopen dagen de poorten van het Sportpaleis Ahoy? Rotterdam.

 

Het is nu al zeker dat de happening in 2007 weer gaat plaatsvinden, meer informatie en televisiebeelden zijn terug te vinden op:  www.zesdaagserotterdam.nl

 

[Alexander]


Ogenblik a.u.b. ...