Lac d'Uddel

Lac d'Uddel/Lemelerveld/(race)wegfietsen/Spinnen/Nieuwjaarsreceptie

De ATB rit op zondag 14 januari vertrok vanaf het restaurant in Uddel. Hans Kranendonk had ivm de algehele APK van zijn Canyon bike, zijn titanium atb met ossekop stuur (inmiddels al een klassieker) weer van stal gehaaldWink. De rit voerde via mooie brede zandpaden door het bosgebied de Kroondomeinen. Vanaf Uddel werd al aangegeven zoveel mogelijk op de vaste paden te blijven, omdat er waarschijnlijk weer blindgangers uit de 2e wereldoorlog waren gevonden. Op het lange zand/grindpad richting de Echoput werdt de snelheid weer lekker opgevoerd om rond 11 uur in Hoog Soeren aan te schuiven voor de koffiestop. Na de koffiestop heb ik mijn route verder vervolgd over het asfalt via de amersfoortseweg, waarbij ik bij het kruizen van de weg de overige ATBers nog even tegenkwam en op de kiek heb gezet.

Lemelerveld: de marathon die gepland staat over 2 weken (28 jan 2007), is qua inschrijvingen via de site (en een redelijk aantal afzeggingen vooraf) nog niet echt overweldigend....mochten er niet meer dan 5 inschrijvingen binnen komen, dan zal deze rit worden omgezet naar een WTC clubrit in de regio...wordt vervolgd.

(Race)fietsen op de weg: Door het extreem zachte weer zijn er al een groot aantal WTCers gespot op de race. Vandaag kwam de groep o.a. Hans Dijkhuizen, Theo Leenders tegen en Krijn werd gespot in Zeewolde. Ikzelf zal ivm de rug de komende weken ook weer van de race gebruik gaan maken....

Spinnen: De donderdagavond groep bij Body-Plan blijkt een enorm succes, deze week sloten Pascal en Marten de Boer zich ook aan en daardoor zijn we al met meer dan 10 personen aan het sporten. Overigens mag je met de strippenkaart de hele avond gebruik maken van de faciliteiten, zoals boven op de fitnessapparatuur. Wellicht een goede opwarmer om wat eerder te gaan.

 

Nieuwjaarsreceptie: A.s. donderdagavond in het IJsclubgebouw (20.00-22.00uur)

Gr, Alexander

 

 

 

 

 


Ogenblik a.u.b. ...