Mega opkomst bij openingsrit

Mega opkomst bij openingsrit.

De weergoden waren ons eens goedgezind, waardoor er op zondag 11 maart om 9.00 uur bij het Baken een record aantal van 31 fietsers aan het vertrek stonden voor de openingsrit ?de Hel van Laren?.

Het race programma is ook weer veelbelovend dit seizoen, met voor elk wat wils?..voor de kilometervreters staan er binnen afzienbare tijd al enkele klassiekers op het programma (o.a. de Ronde v Vlaanderen, de Amstel Gold Race en later in het seizoen Milaan San Remo), ook de WTC-Zuiderzeeronde begint al aardig vol te lopen en staat inclusief een aantal introduc??s al rond de 20 inschrijvingen.

De openingsrit voerde via de Spiekweg naar de Nijkerkersluizen, vervolgens door de Arkermederpolder naar Bunschoten. Bij Bunschoten konden we Maarten oppikken die zich had laten afzakken uit groep 3, waarna we via Baarn langs de A1 door de polder naar de wakkeredijk in Laren aankwamen, via de optrekjes van de Gooischse matras, kwamen we bij het koffiepunt ?La Place? in Laren aan.  Een goede traditie is dat bij de openingsrit de koffie/appelgebak op rekening gaat van de club.

Na de koffie had Ronald nog een prachtige route met leuke klimmetjes uitgestippeld door de achterstandswijken van Laren en Blaricum. Vervolgens via Huizen en de Stichtse Brug weer terug in de Flevopolder. Rond 12.30 kwamen we Zeewolde weer binnenrijden.

Alexander


Ogenblik a.u.b. ...