Clubkampioen Jan Willem gehuldigd op Super Sunday

Na de zaterdagrit bij TC de volharding waar we met 7 WTCers van de partij waren, waren op de zondagmorgen 20 man actief?..een prachtgezicht zoveel bikers die plezier beleven aan hun sport. De leaflet & postkaarten (door Albert & Krijn ontwikkeld) die binnenkort uitgegeven gaan worden, beginnen met de volgende zinnen: ?Genieten van de mooie natuur en de mooiste plekken in Nederland ontdekken?. Dat kan door individueel of in groepsverband te fietsen?? Dat was vandaag zeker van toepassing.

Dit keer was de groep bij de start zo groot dat al snel besloten werd om op te splitsen. Voor de pauze kregen we een verassende route voorgeschoteld door Aart, met plekken die voor mij weer geheel nieuw waren. We hadden het zo naar het zin dat we pas rond 11.00 uur voor de koffie neerstreken. Hier zaten Gert Bruggeman en Jan Willem reeds aan de koffie, zij besloten de calorie??n te verbruiken op het strijkijzer (racefiets). Van Frank Heldoorn hadden we afgelopen donderdag begrepen dat je van veel trainen in de lagere hartslagzone (D2) je op den duur verbeterd (mits je uiteraard VARIATIE en SPECIFICITEIT aanbrengt in de trainingen). Top was dan ook dan Rob en Marc ook weer van de partij waren en de heen en terugreis per fiets volbrachten?..zo kan eenieder met verschillende ambitieniveaus zijn ei kwijt tijdens de trainingen.

Jan Willem Schlotter werd in restaurant zondag door zijn teamgenoten gefeliciteerd met het behalen van de eerste plaats van het Bike-Totaal Toerklassement. Een kilometerteller twv 19,=Euro werd uitgereikt. Beschikbaar gesteld door ?De Fietsenwinkel? Bike-Totaal Zeewolde. Alle nummers 1 t/m 15 van deze competitie zullen deze teller ook ontvangen (en staan automatisch ingeschreven voor de kilometercompetitie)?..een leuke stimulans voor de Bike-Totaal Kilometercompetitie. De prijswinnaars 1 t/m 15 worden morgen op de site bekend gemaakt, de overige kunnen het binnenkort teruglezen in de Bidon die verspreid gaat worden.

Na de pauze hebben we in elke grindgat/zandgat gespeeld om vervolgens op een nieuw stuk heide te belanden rond Elspeet?.gezien tijdgebrek en ons streven om rond 12.30 bij de auto?s te zijn, kozen we ervoor om de laatste 10 kilometer verhard af te leggen. Met 55 kilometer op de teller kwamen we een kwartiertje later dan gebruikelijk bij de auto?s aan. Een compliment aan Aart voor de prachtige route waar hij ons wederom mee verraste.

Volgende week gaan we een uitgepijlde rit rijden bij AXA in Veenendaal, we vertrekken een uur eerder!!?.dus om 8.00uur bij het Baken.

De club bruist als nooit tevoren met ook in de winterperiode tal van activiteiten (naast de vaste zondag en aanbevolen zaterdagritten).

Dinsdagavond: 18.45 bij het Baken starten we op met een avondrit op de atb fiets (verhard en vooral op fietspaden!). We verwachten verlichting op de fiets, liefst met reflector(en) in de wielen en een reflecterend jack/hesje, een vijftal leden heeft zich reeds aangemeld. Teamcaptain Aart Karssen

Woensdagmiddag: rijden een 4 tal leden een rit op de ATB. Aard Weijers is de co??rdinator en meestal zijn Anjo en Ellen als vaste rijders van de partij.

Donderdagavond: Spinnen bij Body-Plan om 20.30uur co??rdinator Robert Duyvestein.

Wellicht tot dinsdag bij de eerste avondrit op de ATB!!

Gr,