Blubber bijten in Harderwijk

We waren er al bang voor??rond half negen kwam het met bakken uit de lucht, de opkomst zou hierdoor deze zondag laag blijven, maar de thuisblijvers zouden achteraf gezien ongelijk krijgen.

Gezien we in totaal maar met zes man waren, besloten we ipv de 11 bergen tocht in Apeldoorn gewoon naar Harderwijk te gaan om daar onze wekelijkse ATB rit te rijden. Het parcours in Apeldoorn zou na de cyclo van gisteren (waar Rob in ieder geval heeft meegedaan) en met alle regen en heel veel deelnemerswaarschijnlijk zijn veranderd in een modderpoel en het doel was ook om met een grote groep naar Apeldoorn af te reizen.

Gisteren hebben overigens Paul en Raymond deelgenomen aan een mooie uitgezette tocht in Wapenveld, hier volgt nog een verslag van.

Vandaag stond Hans Dijkhuizen aan de start met zijn hagelnieuwe Merida ATB die hij afgelopen vrijdagavond tijdens de pasavond bij Bike-Totaal heeft gekocht. We konden ook het 112ste WTC lid verwelkomen. Ronald?.heel veel plezier gewenst bij de WTC.

Vandaag zijn we naar Putten gereden, stukken over de hei, stukken tankbaan en via boshuis Drie vervolgens over het lange brede zandpad naar Cafe de Bosrand in Putten, aldaar de koffie met een koekje. Onderweg maar 1 klein buitje maar dit mocht de pret niet drukken. Terug via Garderen en een serie nieuwe single tracks via Staverden waarbij Michiel en Max voorop gingen.

Volgende week is Michiel van Ramselaar teamcaptain, hij zal in de buurt van de startplaats (Bosrand Strokel) blijven, waar hij ons zal voorgaan over alle daar aanwezige uitdagende singletrack parkoersen. De koffiestop zal ook bij snackbar de bosrand zijn waar onze auto?s geparkeerd staan.

Programma komende week:

Dinsdagavond: 18.45 bij het Baken:de 4e avondrit op de ATB, advies: Handschoenen en evt overschoenen en verlichting op de fiets met veiligheidshesje. Rond half negen terug bij het Baken. Indien het wordt afgelast (regen) zal het tussen 18.00-18.20 op de site worden vermeldt. De groep wordt iedere week groter.

Woensdagmiddag: rijden een 4 tal leden een rit op de ATB. Aard Weijers is de co??rdinator en meestal zijn Anjo en Ellen als vaste rijders van de partij. Vertrek 13.30 bij het Baken.

Woensdagavond: Spinnen bij Body-Plan om 20.30 uur co??rdinator Robert Duyvestein.

Zondag 2 December 9e ATB rit: onder leiding van Michiel v Ramselaar, vertrek 9.00 uur bij het Baken.


Ogenblik a.u.b. ...