Rabo Swolsebos tocht-Wapenveld

Zaterdag 24-11-2007 Swolsebos tocht-Wapenveld.

Rond kwart over negen hebben Raymond en ik ons ingeschreven voor de uitgepijlde afstand van 40 kilometer. Bij het vertrek in Wapenveld was het nog wel koud (1 graad onder nul) maar wel droog. Raymond ging voorop en samen gingen we van start over een mooi uitgezet parcours door het bos wat zeer duidelijk was aangegeven. Terwijl we toch pittig doorrijden (plusminus 25km per uur) worden we toch nog door veel snelle jongens ingehaald. Bij ons sluit nog een derde 50+ biker aan, die ons de verdere route vergezeld.

De eerste stop is na 20 kilometer en we krijgen soep en een krentenbol aangereikt....het is hier al aardig druk. Hier worden Raymond en ik op de kiek gezet. Na de pauze ook weer een prachtig gevarieerde uitgezette route.....veel snelle paden met hier en daar wat heuvelwerk en wat single tracks met overigens veel boomwortels....maar het gaat goed en iedereen komt hier ongeschonden overheen. Al met al tot het laatste stuk lekker het tempo kunnen vasthouden en een heerlijke tocht gereden.

In het clubhuis na de tocht nog even samen met Raymond een heerlijke kop erwtensoep genomen, om daarna moe maar met een zeer voldaan gevoel huiswaarts te keren.

Paul v/d Brug


Ogenblik a.u.b. ...