Nederlands Klimmers Comite wenst WTC succes

Brevet des Cyclistes is van start gegaan

Afgelopen zaterdag is (naast de ronde v Vlaanderen) ook de 1e rit van het Brevet des Cyclistes (de Swalbe tocht in Nunspeet) van start gegaan. Stef & Richard Laarman, Paul, Aart, Theo en Hans hebben de eerste stempel te pakken. De overige (vooral Flandriens) zullen de kaarten van Stef ontvangen.

De eerste 13 op naam gestelde deelname formulieren zijn in Nunspeet door de secretaris van de N.K.C. (Dhr Haalboom) speciaal gebracht (waarvoor nog hartelijk dank!), tesamen met het reglement en programma.......de eerste 13 gesponsorde deelnamekaarten door de WTC Zeewolde moet een mooie aanzet geven tot enthousiasmering van nog meer leden. De N.K.C. vindt het een leuk initiatief van de WTC Zeewolde om dit collectief op te pakken en wenst alle deelnemers heel veel succes toe!!. 

Wat houdt "Brevet des Cyclistes" eigenlijk in?? Door de NKC organisatie zijn een 21 tal tochten uitgezocht van gemiddeld 130 kilometer. Om in aanmerking te komen voor het Brevet, dien je tenminste 10 tochten (binnen 3 jaar) te hebben gereden. De WTC heeft dit seizoen in ieder geval 3 tochten opgenomen in de clubkalender (Nunspeet, Klimmen-Banneux-Klimmen en de Airborne tocht). Maar daarnaast zullen er door de deelnemers ook individueel al aan overige tochten worden deelgenomen heb ik inmiddels begrepen.....

Zijn er naast dit Brevet nog andere doelen......??....Jawel een stapje hoger is het Klimmersbrevet (afstanden van rond de 200km) en daarboven nog het superklimmersbrevet.

Alle informatie is overigens terug te vinden op de website van de N.K.C.

Info:  http://www.cbfb.nl/nkc2008.htm

Deelnemers tot nu toe: Aart Karssen, Paul v/d Brug, Stef &  Richard Laarman, Theo Leenders, Hans Dijkhuizen, Alexander, Max v Ramselaar, Gert Bruggeman, Robert Duyvestein, Wim Koops, Kees Rietbergen, Wilfried Tolboom.

Alle deelnemers veel succes gewenst!!

Alexander

 


Ogenblik a.u.b. ...