Amerongse Berg en komende ritten

Dit keer een uur eerder opstaan, desondanks stonden er toch rond de 20 man bij het Baken te wachten. Het weer viel enorm mee, want er was een slechte voorspelling uitgegaan. We kozen ervoor om niet op te splitsen maar als een groep te gaan rijden, dat ging prima....ook de GPS(en) werden weer gemonteerd en gaf met de nieuwe rijders geen problemen. Op de Amerongse berg gingen de remmen los en kon de hartslag lekker in het rood gejaagd worden.......je kan je er toch altijd even lekker op stukbijten. Daarna op verzoek van Aard Weijers een prachtig stuk langs de Neder-Rijn naar Wijk bij Duurstede. Hier kregen we een mooie rondrit voorgeschoteld, met tunneltje en krappe doorgangen (zie foto's), maar helaas waren alle etablisementen nog dicht. Toen toch maar koers gezet richting Leusden, waar de koffie met appelpunt extra goed smaakte. Het zonnetje kwam goed door en het overgrote deel ging zelfs op het terras genieten van de koffiebreak. Aart Karssen had vlak daarvoor een afloper en kon zodoende zijn band repareren. Na de pauze splitsen we in 2 groepen op. Een mooie rit van dik 100 kilometer.

Frank Scheffer heeft zijn kilometerritme weer te pakken en heeft afgelopen zaterdag in zijn eentje rondje IJsselmeer gereden 365.....petje af.

Koops tot Koops: Loopt al lekker vol, er staan op moment 15 man ingeschreven (ook 3 man uit Nijkerk). Dorothee (vrouw v.d bedrijfsleider in Duitsland) is bezig met het boeken van een goed hotel aan de route in Bad Oeynhausen....ziet er allemaal mooi uit. Kosten hotel inclusief ontbijt ? 42,50 p/p. Wellicht dat er ook nog iemand van het maandblad "Fiets" meefietst.

Groothagenbeek tocht: Naar Geert Ribbers, staan ook al bijna 10 personen aangemeldt...zou leuk zijn om de groep te verdubbelen. Met nu al 10 inschrijvers zal dat geen probleem zijn.

2e rit Brevet des Cyclistes Binnenkort staat Klimmen-Banneux-Klimmen op het programma (zondag 27 april om precies te zijn), we hebben al een tiental WTCers bij elkaar die de uitdaging aangaan.....op moment zijn we aan het kijken voor een camping voor diegene die zaterdagmiddag al willen afrijden.....wordt vervolgd. Overigens een erg leuke tocht met plusminus 4000 deelnemers....dus niet al te druk....start in Klimmen (Zuid-Limburg) na 65 km de stop bij het bedevaartsoord Banneux in Belgie om vervolgens terug te keren in Klimmen (bij de start/finish staan schermen opgesteld waarop Luik-B-Luik wordt vertoond, die de profs op deze dag rijden).

 


Ogenblik a.u.b. ...