Doe mee met Fiets-Fit (ATB)

Opstapgroep ATB 2008 (inschrijven via de NTFU) www.startmetfiets-fit.nl

Fiets-Fit is speciaal voor mensen die (weer) willen beginnen met sporten en voor mensen die een sportieve fiets of mountainbike hebben, maar niet goed weten hoe zij moeten trainen. Fiets-Fit ondersteunt beginnende fietsers in de eerste weken bij het verbeteren van de conditie en het aanleren van de basistechnieken. Zo krijg je net dat duwtje in de rug dat je nodig hebt om te beginnen met fietsen.

Dit initiatief van de NTFU wordt (mede) ondersteund door onze hoofdsponsor Bike-Totaal Zeewolde.

Vandaag hebben Eric van Cleef (eigenaar Bike-Totaal) en ikzelf (WTC-Zeewolde) de instructie voor de introductielessen bijgewoond in het hoofdkantoor van de NTFU in Veenendaal.

Fiets-Fit start op 6 september 2008 (zes zaterdagen).

Instructeurs: Eric en ik zullen de trainingen gaan verzorgen, waarvoor door de NTFU een kledingpakket van bioracer ter beschikking is gesteld (ik zal ter promotie het NTFU shirt tijdens een paar clubritten aantrekken). Ondersteuning van WTC leden tijdens deze ochtenden vinden wij leuk en stellen wij uiteraard op prijs (uiteraard kostenloos, maar wel ff vooraf melden)??we starten in de winkel van Eric onder het genot van een kop koffie.

Deelname aan de trainingsserie kost ? 30,-. Daarvoor ontvang je:

??  Een Fiets-Fit lidmaatschap (geldig tot 1 maart 2009)

??  Fietsschadeverzekering

??  Fietssport Magazine (komt zes keer per jaar uit)

??  Toerfietsevenementen Programma: jaarkalender van alle toertochten in     Nederland

??  Korting op deelname aan NTFU tochten

??  5% korting op fietsvakanties van Cycletours

Actie Bike Totaal Zeewolde/Huizen: bij aanschaf van een fiets zullen de deelnamekosten van het totaalbedrag worden afgetrokken.

Actie WTC Zeewolde: Bij inschrijving/lidmaatschap (2009), gratis meefietsen in 2008 en (zoals bij ieder nieuw lid) zal men een gratis clubshirt ontvangen.

Sportieve groet,

Alexander Veerman