Winterkalender samenstellen

In oktober begint het winterseizoen alweer. Gaarne willen we jullie input/suggesties via het forum ontvangen, zodat we weer een mooie kalender voor eenieder kunnen voorschotelen. Ik zal vast een blauwdruk van vorig jaar op de site gaan zetten als leidraad, zodat we hierop naar behoefte het e.e.a. kunnen wijzigen. Vorig jaar was er een grote opkomst, mede door het veelzijdige karakter?..via de wekelijkse mail kon eenieder zijn extra  kilometers/energie kwijt en toch op dezelfde tijd gezamenlijk bij het startpunt vertrekken en tezamen finishen.  Zodat het motto van een toerclub ?samen uit samen thuis?  gehandhaafd blijft.

Forum: http://www.wtc-zeewolde.nl/default.aspx?PageID=309&forum=3&topic=187

Vaste kalender:

-Zondagochtend: start/vertrek 9.00 uur vanaf het Baken voor de WTC ritten. Via de wekelijkse mail zullen we mede delen of er ook een groep eerder op de fiets richting (veelal) de Veluwe vertrekt. Een keer per maand (was) het altijd de gewoonte om een uitgepijlde rit elders te gaan rijden (bijvoorbeeld AXA, 11bergen, Wintermarathon).

Aart Karssen: Helaas is Aart fysieke gesteldheid nog niet dusdanig dat hij zal fungeren als boscaptain. Hij wil wel gaan proberen om een langzamere groep op te starten die rustig over de fietspaden richting de koffiestop rijdt. Maar hij gaat dat per week bekijken.

-Woensdagavond!!: start om 18.45 uur bij het Baken voor het rondje water (20.15-20.30 thuis). Vanaf 17 september starten we al op e.e.a. ivm extra trainingsmoment voor de deelnemers Fiets-Fit plan....het tempo is de eerste weken gematigd.

-Spinnen: Info via Robert Duijvestein, het programma is nog niet bekend, maar ze hebben (bij Body-Plan) allemaal nieuwe mogelijkheden (zoals videospinning).  Programma zal later volgen.

Gr,

Alexander

                                         


Ogenblik a.u.b. ...