Veelzijdige zondag met eerste podiumplaats

Zondag 19 oktober waren er weer 3 groepen actief.   Totaal 24 personen bij WTC ritten en ?s middags 2 jeugdleden bij de eerste veldritwedstrijd bij Eemland. Kortom voor elk wat wils.

Om half negen vertrokken 14 fietsers vanuit Zeewolde richting de strokel in Harderwijk.

Racegroep: Gert Bruggeman ging met zijn racegroep bij de strokel verder met totaal 4 man en reed een rondje Veluwe met koffiestop in Vierhouten?op de terugweg reed hij (toevalligerwijs) weer met de ATBers vanaf het aquaduct weer terug naar Zeewolde.

Opstapgroep ATB:  Deze week (en volgende week voor de laatste keer) nog over o.a. het ATB parcours in Zeewolde onder leiding o.a. van Aart Karssen (gaat weer een stuk beter met hem) en Hans Dijkhuizen en Anjo. Met totaal 10 personen mag deze nieuw opgestarte groep een succesvolle stap te zijn geweest. Bij de Eemhof werd de gebruikelijke koffiestop ingelast.  Volgende week dus nog in Zeewolde en dan steekt de groep ook over naar de Veluwe (vertrek met de auto).

ATB groep 3 (Routiniers):  Michiel schotelde ons een zeer intensief single track parcours voor.  Na vorige week was Max wederom de pechvogel en moest weer met een gebroken ketting de strijd staken.  Deze keer geen koffiestop. Ward begint ook een regelmatige bezoeker van de trainingsritten te worden?.na woensdag was ook hij nu weer aan de start, leuk dat zijn fietsmaat Jeroen ook mee was, groep 3 was voor hem nog net even te hoog gegrepen. Jeroen zal zich volgende week bij Aart aansluiten in Zeewolde.

1e Wedstrijd Veldrijden jeugdleden Laurens en Maurits.  In navolging van Robert de Jong (zoon van Jan) hebben ook de WTC jeugdleden Laurens en Maurits zich aangesloten bij WV Eemland om daar o.a. de wedstrijden en de trainingen op de maandagavond mee te rijden. Laurence kon meteen een bos rozen aan zijn moeder overhandigen want hij eindigde in zijn klasse (3) direct op het podium met een fantastische 2e plek. Aangezien de meeste rennertjes al met een veldrit(race)fiets meerijden zullen de ouders binnenkort wel in de geldbuidel  moeten tasten . Maurits sloot zijn eerste wedstrijd in klasse (4) ook af met een keurige 5e plek.

Tot woensdagavond.