Spelen in de grind en zandkuilen in Garderen

Afgelopen zondag stonden we weer met een grote groep bij het Baken om tesamen met de auto's naar Uddel te rijden.

Net zoals iedere week stond om 8.30 uur ook Gert met Stef met de race paraat om op deze vroege zondagmorgen vanaf de gele potloden de nogal frisse dijk af te rijden naar Harderwijk. Ook hadden zich enkele ATBers aangesloten. 

Helaas was het e.a.a. op de site niet geheel aangepast naar 8.00uur....zodat de ATBers die zich hadden willen aansluiten in Uddel niet op tijd kwamen...excusesEmbarrassed...Uddel is tov Harderwijk een half uur verder fietsen (Wim werd onderweg met de auto nog ff opgepikt). Desalnietemin heeft iedereen in diverse groepen toch met plezier zijn rondje kunnen rijden.

De opstapgroep reed in colonne over de heide richting Elspeet om daarna af te buigen richting Garderen om in de zandkuilen uit te komen. Hier werd naar hartelust geklommen en afgedaald. Her en der lagen nog sneeuwresten van de sneeuwpoppen die van afgelopen weekend waren overgebleven.

Door een wandelaar werden we met z'n allen in de prachtige gebied nog even op de plaat vastgelegd. Daarna vervolgden we onze weg via de molen van Garderen, daar moest ik met "een baksteen!!!??" reparatiewerkzaamheden verrichten aan een vulring van de stuurinrichting van Aart, zodat zijn fiets weer naar hem wilde luisteren

 

De koffie werdt dit keer genuttigd in het etablissement "Zondag". Hier losten we een deel van de andere groep (race/atb) af zodat wij met de hele groep gebruik konden maken van de stamtafel.......volle bak dit keer.

Na de pauze hebben we nog even de grindkuil achter de luchtmachtantenne's bezocht om vervolgens weer koers te zetten naar de auto, het was inmiddels weer gaan sneeuwen.

Gr,

Alexander

 

 


Ogenblik a.u.b. ...