Rondje Hoog Water (Soeren)

De hele week regende het pijpenstelen??..zondag zou het beter worden??

De klok werd een uurtje vooruitgezet, dus een uurtje korter slapen. Daardoor petje af voor de teamleden die al om 7.30 uur op de fiets stapte (dus eigenlijk al om 6.30!!!!). Wel de manier voor een extra training om de komende maand sterk aan de start te staan voor de diverse fietstochten. Volgende week zaterdag staan er in ieder geval een groot aantal WTCers aan de start bij de Ronde van Vlaanderen.

 Rob van Zetten was vandaag de teamcaptain en hij hield de zaak goed compact, bij de start gaf hij globaal de route aan en ook de punten (boshuis drie), waar het gas even extra open gezet kon worden??.en bovenaan werd keurig op iedereen gewacht, zodat we enbloc weer verder gingen. De nieuwe opzet begint echt zijn vruchten af te werpen, er wordt nog gedisciplineerder gereden dan voorheen en helpen elkaar om de veiligheid en kwaliteit van de groep op hoog niveau te brengen?.klasse!!!  Nu eens een keer niet via de aardhuisweg omhoog (bedankt!! ;- ), maar via rustige landweggetjes kwamen we op de Amersfoortseweg uit, achterlangs bij Rabbit Hill over de heide kwamen we uiteindelijk bij de spoorwegovergang Assel aan, nog een klein stukje omhoog naar de koffiestop bij Hotel Restaurant Hoog Soeren.

Na 1,5 uur regen kwamen we redelijk verkleumd en besmeurd het restaurant binnenzetten. Ondanks dat werden we zoals altijd weer zeer gastvrij ontvangen door de gastvrouwen?super gewoon!!!! Na een warme bak koffie, wilden we weer op pad maar door de lekke band van Jan-Willem gingen we met een half uurtje vertraging alsnog van start, de bandenwissel had nogal wat voeten in aarde. Maar na 3 binnenbanden verklooit te hebben (Marc zijn pomp te hebben vernield) en inmiddels met het wiel in het restaurant (het werd koud buiten) kwam het toch nog goed.  Michiel probeerde nog even te helpen met een CO2 patroon, maar dan moet je uiteraard wel het ventieltje losdraaien??een enorme klap in de gang tot gevolg?.waardoor de gasten stijf in hun loungestoelen zaten??Enige WTCers hadden inmiddels de openhaard ontdekt en hingen bijna met hun achterwerk in het vuur. We hebben weer een onuitwisbare indruk gemaakt.

De terugweg werd snel afgelegd, het duurde wel even voor alle ledematen (handen/voeten) weer een beetje tot leven kwamen.   Ondanks de vertraging met de lekke band, zorgde Rob ervoor dat de ploeg weer om half een Zeewolde indraaide, het was inmiddels droog geworden en een schraal zonnetje brak door. Duimen voor de Vlaanderen gangers voor a.s. zaterdag dat het een droge rit over de kasseien zal gaan worden.

Vanaf morgen (maandagavond de opstappers) beginnen de avondritten weer en hebben we daarnaast ook de woensdagavond??..lekker extra trainingsmomenten om weer conditie op te bouwen voor komend seizoen.

Sportieve groet,

Alexander

 


Ogenblik a.u.b. ...