Uitreiking prijzen kilometervretercompetitie 2008

Vrijdag 17 april 2009 waren we uitgenodigd bij Ingrid van Fysiotherapeutisch test en trainingscentrum Altius in Zeewolde. Wij werden hier zeer gastvrij ontvangen onder het genot van een kopje koffie.

 

Ingrid heette ons allen van harte welkom in haar Altius. In het kort legde ze nogmaals uit welke activiteiten er allemaal plaatsvinden binnen haar sportcentrum. Men kan onder andere kiezen voor een eenvoudige APK , daarnaast kan er blessure gericht getraind en behandeld worden. Verder is het mogelijk om een complete begeleiding te krijgen met daarbij een compleet jaarplan, trainingsschema?s en indien nodig extra begeleiding in het pand van Altius.

 

Na deze korte intro werden de aanwezigen verrast met een medaille of een beker. Voor ????nieder die in 2008 had deelgenomen was er een medaille met daarin gegraveerd: de naam, en het gereden aantal kilometers in 2008. Voor de top 3 was er een mooie bokaal van natuursteen met daarop een fietser uitgebeeld. Daarnaast is er een wisselbokaal uitgereikt aan de nummer 1 van 2008, te weten Frank Scheffer ( Frank had zijn broer Steven als gedelegeerde afgevaardigd ivm tijdnood).

 

De wereldbokalen zijn dit jaar nog niet uitgereikt, maar als we zo door fietsen dan duurt dat hooguit nog 2 jaar en dan kunnen die ook besteld gaan worden.

 

Na de uitreiking had Alexander nog gezorgd voor de nodige inwendige verzorging en kon iedereen die daar belangstelling voor had zich rond laten leiden door het pand van Altius en kon indien hij/zij daar behoefte aan had vragen aan Ingrid stellen.

 

Al met al kunnen we stellen dat het een succesvolle avond was met een mooie opkomst.

 

Intussen zijn we natuurlijk al weer een flink stuk in 2009 en is de animo voor de competitie weer verder gegroeid met nieuwe deelnemers. We kunnen denk ik dan wel stellen dat het een mooie aanvulling is naast het BTT klassement.

 

Marc en Alexander

 

 


Ogenblik a.u.b. ...