Kop over kop op de woensdagavond

Op woensdagavond 15 juli stond het rondje de Abbert op het programma.  Groep 2 en Groep 3 ondanks de intredende vakantie stonden er nog genoeg fietsers te trappelen. Het was ook een prachtige zonnnig zomeravond.

Verslag groep 3

Een mooi groepje, Gert was er ook bij.....normaal gesproken alleen op de zondag, maar gezien de afgelopen zondagen met veel regen.....zag hij voor aankomende zondag "de bui" alweer hangen....dus zijn vrachtwagen in Zeewolde geparkeerd en hij was er lekker bij!

Via het centrum van Zeewolde langs het randmeer naar de Biezenburcht en vervolgens langs HMS bij het aquaduct.  Dit keer weer oppassen voor konijnen.....er liepen er weer honderden......helaas was er een het haasje.....dwars door het peloton staken er ineens een paar tussen de fietsen door, als gevolg dat hij werd overreden.  Het beestje spartelde nog even en blies zijn laatste adem uit.  Naarmate we op de brede weg bij Flevo-onice kwamen liep de snelheid lekker op.....met de wind in de rug met 2 vingers in de neus tikte de teller soms de 50 p/uur aan.  Voor we het wisten waren we al bij de sluis in Elburg.....daar nog even ten noorden een lusje. Toen de weg terug....Rob stelde meteen een dubbele waaier op en er werd mooi regelmatig overgenomen.......ipv iedere keer 1 man op kop te laten rijden en geheel te laten verzuren/uit te roken, is dit toch wel de manier.

Een superrit , ennnuh  Sjon (onze teamcaptain van de avond) bedankt voor de aanwijzingen/route onderweg. 


Ogenblik a.u.b. ...