Rob's Duchennes avontuur begint

Beste sponsors en volgers,
 
 
Morgenvroeg ga ik op pad naar Luxemburg om in de middag de opening van de editie 2009 mee te maken.
Op dit moment staan we totaal op bijna ?  940.000,- en het bedrag loopt nog per uur op. Ook in de komende week kan er nog steeds gestort worden.
We willen toch boven de 1 miljoen uitkomen.
 
Als we volgende week zaterdag middag om 16.00 uur aankomen in Nijmegen zal het totaalbedrag bekend zijn en aan de stichting  DUCHENNE PARENT PROJECT worden overgedragen.
Hier omheen is een leuk programma waar iedereen welkom is: 
Programma aankomstevenement
Vrienden, familie, sponsors en alle andere bezoekers zijn zaterdag 19 september vanaf 13.00 uur van harte welkom in Park Brakkenstein aan de Driehuizerweg in Nijmegen. Dansschool Beats and Bars uit Maastricht en dansstudio Swing uit Wijchen verzorgen gezamenlijk een clipdance/streetdance optreden. Om 16.00 uur wordt de aankomst van de helden in het park verwacht. U kunt het beste parkeren op verschillende parkeerplaatsen bij de Radboud Universiteit Nijmegen aan de Heyendaalseweg.
 
Blijf op de hoogte!!
Via het blog op de website van Duchenne Heroes http://2009.duchenneheroes.nl/Weblogs.aspx?selected=P137 zal ik proberen in de avond het verslag te plaatsen                                                               (eventueel ook ook m`n eigen blog http://robvanzetten.blogspot.com/ )
Voor het zover is zal ik zondagmorgen vanuit Wiltz starten om de 7 x 100 km te gaan volbrengen samen met 3 teamleden (team 68 Stappenbelt).
Aangezien we met een tracker rijden zijn we live te volgen vanachter de pc!!  Op de homepage van http://2009.duchenneheroes.nl/Default.aspx staat de doorlink
of ga rechtstreeks naar: http://spectator.sport-track.com/37185_Duchenne_Heroes_2009_13_09
Het kan er druk zijn maar probeer het eventueel later nog een keer!!
 
 
Nogmaals hartelijk dank voor jullie sponsoring en/of aandacht!! 
 
 
Groetjes fam. van Zetten
 
http://robvanzetten.blogspot.com/

Ogenblik a.u.b. ...