Weekendje Weerterbergen 15/16/17 januari

Graag wil ik jullie wijzen op een scherpe aanbieding bij Vakantiepark Weerterbergen (Roompot).  Zelf sta ik er met mijn gezin. Aankomst op vrijdagmiddag 15 januari vanaf 15.00uur op het park en vertrek tot maandagmorgen mogelijk. Een mooi park waar ook een mountainbikeroute langs komt (bosrijke omgeving). Het park is voorzien van een groot subtropisch zwemparadijs (zit bij de prijs in).

Aanbieding voor een 6- persoons bungalow is 89 Euro, hier komen alleen nog reserveringskosten en toeristenbelasting bij.  Info en boekingen via: http://www.roompotparken.nl/aanbiedingen_last_minutes/actiedetail/actieid/5596?referer=nb14&utm_source=e-ngine_mail&utm_medium=e-mail&utm_campaign=Roompot%20Vakanties%20Week%2050

Zondag zullen Frank (hij komt vanaf Den-Dolder) en ikzelf deelnemen aan een ATB Cyclo in de buurt (Classique d'Alphen), deze kan uiteraard ook als toertocht worden gereden (tijdregistratie).

Indien meer leden hun intresse tonen, dan hoor ik het wel.....evt een trainingsrondje op zaterdagmorgen op het ATB parcours in het bos in Weert behoort tot de mogelijkheden.

Alexander Veerman

Tel: 06-27086942

 


Ogenblik a.u.b. ...