benefiettocht voor politieman/ATBer Rob Oostrom

Beste WTC Zeewolde bikers,

Speciale ATB-tocht op 23 januari 2010 voor politieman Rob Oostrom uit Austerlitz

Het DTC-bestuur heeft besloten dit winterseizoen t??ch een ATB-tocht te organiseren. Het wordt echter een bijzondere tocht: een benefiettocht voor politieman Rob Oostrom uit Austerlitz. Op 25 januari dit jaar werd Rob tijdens het uitoefenen van zijn werk in het ATB-team van de politie, op station Driebergen-Zeist meerdere malen in de halsstreek gestoken. Daarbij liep hij een hoge dwarslaesie op en raakte hij praktisch geheel verlamd. De rest van zijn leven is hij aangewezen op een rolstoel. Hij kan niet of nauwelijks praten en bedient de rolstoel met zijn kin.

Er is veel geld nodig om Rob het leven iets gemakkelijker te maken. DTC wil ook een steentje hieraan bijdragen. Daarom organiseren we op zaterdag 23 januari 2010 een ATB-tocht door de bossen van Austerlitz. De landeigenaren - met voorop Staatsbosbeheer - hebben enthousiast op dit initiatief gereageerd en verlenen eenmalig vergunning. Het gehele inschrijfgeld van onze deelnemers gaat in elk geval naar de stichting SteunRob (www.steunrob.nl). Een tocht anders dan anders dus. Een tocht bovendien waarbij de deelnemers de mogelijkheid krijgen zich van hun meest positieve kant te laten zien. We hopen daarom op ieders medewerking.

Meer weten over deze tocht? http://www.dtcnet.nl/index.php
Ondanks de Wintermarathon (de dag erna op zondag) kwam ik dit bericht tegen, wellicht dat zich meer WTCers willen aansluiten om (ook) op zaterdag mee te doen.

Gaan we ook met een groep WTCers??: aanmelden via: http://www.wtc-zeewolde.nl/default.aspx?PageID=203&eventID=589

 


Ogenblik a.u.b. ...