6 x Alpe d'Huez op 3 juni 2010

FIETSEN TEGEN KANKER

6 x Alpe d'Huez op 3 juni 2010
Waarom in 2010 weer.......
Om heel eerlijk te zijn, heb ik me de laatste tijd regelmatig afgevraagd, waarom ik nog een jaar ga meedoen?.weer heel veel trainen, op mijn voeding letten, logboeken bijhouden en iedereen bestoken met sponsorverzoeken om mij op die manier te steunen in de strijd met de Alpe d?Huez.
Mijn strijd op die berg wordt lood en loodzwaar maar mijn strijd duurt maar ????n dag en houd op bij de finish, de strijd van mensen met kanker houd niet op en blijft doorgaan. Ik wordt regelmatig in mijn nabije omgeving geconfronteerd met de ziekte kanker, steeds weer voel ik me hulpeloos en onmachtig. Dit is dan ook de reden waarom ik me steeds weer kan motiveren om hard te gaan trainen en op deze manier mijn steentje bij te dragen aan de droom, om kanker van een dodelijke ziekte te veranderen in een chronische ziekte.
Om dit mogelijk te maken is heel veel geld nodig?mijn doel is dan ook om ? 6000,- op te gaan halen voor KWF ofwel ? 1000,- per klim. Dat wordt nog een hele uitdaging en ben druk bezig om allerlei acties op touw te zetten.
Maar dat kan ik niet alleen, dat lukt alleen met uw steun.
Wees ruimhartig, wees brutaal, wijk af van wat gebruikelijk is en steun dit initiatief
Doneren is simpel, via
http://deelnemers.alpe-dhuzes.nl/acties/ellen/individueel/actie.aspx
Mocht u meer informatie willen over Alpe d'HuZes kijk dan op www.opgevenisgeenoptie.nl

Mag ik op u rekenen?

 

Met vriendelijke groet,
 
Ellen vd Ham


Ogenblik a.u.b. ...