Laat een NTFU-sportkeuring doen.

De NTFU heeft, in samenwerking met diverse Sportmedische adviescentra (SMA), Sportgeneeskunde Nederland en TopSupport Medisch sportgezondheidscentrum, een sportmedisch trainings- en begeleidingspakket samengesteld, exclusief voor NTFU-leden.
Vanaf heden is het mogelijk om als NTFU-lid een sportkeuring, die speciaal afgestemd is op de fietser, te laten afnemen bij ????n van de 54 erkende Sport Medische Adviescentra in Nederland.

Je kunt kiezen uit een Groot Sport Medisch Onderzoek (GSMO) of een Uitgebreid Sport Medisch Onderzoek (USMO). Afhankelijk van de mogelijkheden bij de verschillende SMA?s kun je eventueel de inspanningstest op je eigen racefiets of mountainbike doen.

Informatie over dit unieke NTFU Sportmedisch pakket en een lijst met de SMA?s die het pakket aanbieden kun je vinden op www.ntfu.nl/onderhoudjelijf.

Enkele WTCers (Frank, Krijn, Alexander) hebben al sportkeuringen laten uitvoeren in Amerongen.

Een groot deel van de keuring wordt veelal door de verzekering vergoed....e.e.a. is terug te vinden op de site van de SMA centra.  Altijd eens de stap willen zetten voor een APK van het lichaam voor het race-seizoen weer begint, neem de stap en maak de afspraak

Gr,

Alexander

 


Ogenblik a.u.b. ...