2e Bike Totaal ATB rit in het Gooi

De eerste week van februari stond in het teken van een re-start van het ATB seizoen met eindelijk weer een compleet programma??.na weken van behelpen van veelal op de tacx of ander alternatief kon vandaag eenieder weer op de ATB of de racefiets springen. Met meer dan 20 man was de opkomst meer dan verassend te noemen.

De honger naar de fiets is wel erg gegroeid en veel leden hebben enorm veel zin in het nieuwe seizoen. Veel inschrijvingen voor diverse tochten liggen al vast??alleen al voor de Amstel Gold Race hebben meer dan 20 leden toch nog een startkaart weten te bemachtigen.

De 2e BikeTotaal rit in Huizen (een zwerftocht per ATB over het grondgebied van het Gooi) onder leiding van Eric van Cleef was met een opkomst van 9 man prima te noemen.  Vier man vertrokken om 8.00 uur op de fiets vanaf Zeewolde en de overige gingen met de auto naar het Warandapark in Huizen. Een pittige tocht, die voor sommige na weken van inactiviteit zorgde dat de hartslag aardig werd opgevoerd. In het Bluk genoten we na de inspanningen van 2 rondes koffie. Ook in het Gooi kwamen we 2 ree??n tegen.  Kwart voor twaalf waren we weer terug bij de auto?s?.waarna we inmiddels met 5 man de terugreis per fiets aanvaarden om zodoende om 12.30 Zeewolde weer binnen te fietsen, met 82 kilometer op de teller gaf dat een bevredigend gevoel. Dank aan de WTC-sponsor BikeTotaal Zeewolde/Huizen voor de betaling van de koffie van ons allen en de begeleiding was ook weer top Eric!!

Gert Bruggeman en de overige racemannen waren na 7 weken ook weer op de 23mm bandjes op de Veluwe te vinden. Gert, Paul, Peter, Jeroen, Marc en Rob hebben weer een verrassende route gereden die op de GPS is opgenomen. Zelf kijk ik nu al uit naar alle nieuwe routes die de afgelopen periode door deze heren is gereden en sterk afwijken van de vaste rondjes boshuis drie?..Marc Timmer heeft inmiddels met Rob v/d Heijden al het e.e.a. vastgelegd, zodat de teamcaptains straks de GPS weer echt nodig hebben J . Inmiddels heeft Michiel de Blom ook de teamcaptains voor het nieuwe seizoen benaderd, zodat we straks weer een mooi compleet programma met nieuwe routes en voldoende teamcaptains kunnen voorschotelen.

Aart Karssen had met zijn opstapgroep evenals de racers ook 6 man aan de start. Hij maakte de herstart met een rondje water. Volgende week duikt hij ook de Veluwe op.

Krijn Haak, bestuurslid WTC Zeewolde heeft (als enige WTCer in het deelnemersveld)  vandaag de ATB wedstrijd bij de TVZ gewonnen, klasse Krijn?gefeliciteerd namens je clubgenoten!

Sportieve groet,