ATB 24 uurs World Event, aflossingploegen ATB rit

 

 

 

 

 

 

De MTB World 6 & 24u race is een uniek en niet te missen evenement in Nederland!

24 uurs ATB team: Michiel en ik hebben toch nog een startplaats (bedrijventeam) weten te bemachtigen voor dit ATB World 24 uurs event (want hij zat zo vol). Het zal 24 uur fietsen worden met een team WTCers die elkaar afwisselen, we willen toch wel met plusminus 10 man aan de start staan?..Kosten per persoon voor dit unieke evenement (max. 40,=). Plezier en teambuilding staat voorop maar we willen ook vooraan meestrijden bij de bedrijventeams. Iedereen van de WTC Zeewolde (die het niveau van de ATB groep 3 aankan) kan zich aansluiten en inschrijven via:

http://www.wtc-zeewolde.nl/default.aspx?PageID=203&eventID=602

Maximaal kan ik 12 man inschrijven voor het team......wie het eerst komt.....Bij zes aanmeldingen schrijven we ons definitief in.

Filmpje/Impressie vorig jaar: http://vimeo.com/7834770

 welkomstgeschenk voor elke deelnemer;
 gebruik van een tent per ploeg;
 toegang tot de bike wash;
 toegang tot de douches en toilet;
 toegang tot de activiteiten;
 gratis sportmassage tijdens het gehele evenement (za & zo)

 medische bijstand door het Rode Kruis;
 technische bijstand;
 ontbijt voor de deelnemers van de 24 uurs race; 

24 uur lang mountainbiken in teamverband of individueel, sportieve of recreatieve biker, alles door elkaar. Het hele evenement staat in het teken van gezelligheid, fun en sportiviteit voor iedereen.

De 4e editie staat gepland op zaterdag 28 en zondag 29 augustus 2010.

De locatie van dit evenement zal zijn het recreatiegebied Baggelhuizerplas te Assen, een gebied met veel bos en toch ook wel hoogteverschil. Naast dit gebied ligt ook een voormalige motor crossbaan die nu als militair oefenterrein fungeert. Alles bij elkaar een ideaal gebied dus voor een MTB race.

Het Parcours is een afwisselend en uitdagend parcours van ??8 km met veel single tracks, waar hier en daar goed gebruik wordt gemaakt van de hoogte verschillen. De deelnemers worden dan ook af en toe verrast door een kleine klim/daling.

Tijdens het evenement zullen er tal van activiteiten te doen zijn voor jong en oud en zullen er diverse demo's worden gehouden waaronder trail en dirt jump. Ook zal er een groot promodorp worden ingericht met diverse stands, leveranciers en leuke aanbiedingen.

Alexander

 


Ogenblik a.u.b. ...