Sponsoractie tbv Alpe D'Huzes

Clublid Ellen van de Ham gooit alles in de strijd om zoveel mogelijk geld op te halen voor haar sponsoractie voor het KWF. Begin Juni is het al zover en gaat zij 6 maal achter elkaar de Alpe D'huez beklimmen. Een mega-uitdaging. In Zeewolde is ze op Koninginnedag ook te vinden met 2 kramen, hieronder haar relaas. WTCers als je de mogelijkheid hebt ga er even langs en steun dit fantastische initiatief.

Koninginnedag 2010 Zeewolde, Verslag ELLEN V/D HAM

Op Koninginnedag is het nog 35 dagen en dan staan ik weer onder aan de Alpe d'Huez voor weer een memorabele titanenstrijd. Alleen deze strijd verschilt in veel opzichten van de gebruikelijke strijd die we zo vaak aan ons voorbij zien trekken. Overwinning en nederlaag krijgen een hele andere lading en ons motto 'Opgeven is geen optie' krijgt ook een geheel andere betekenis.
Op 3 juni gaat het niet om wie de snelste is of om wie de meeste keren de Alpe bedwingt. Het gaat hier niet om het eigen ego maar om de betekenis die je hebt voor anderen. Deze dag staat in het teken van iedereen die knokt voor een leven met kanker, of ter nagedachtenis aan diegenen die overleden zijn.
Ik denk elke dag aan al die mensen die zo dapper strijden. Gezegend met een gezond lichaam, realiseer ik me elke dag weer hoe verschrikkelijk bevoorrecht ik ben. Maar ik realiseer me ook dat ik dankzij Alpe d'HuZes veel mensen heb leren kennen die me geleerd hebben hoe je met tegenslag omgaat.
Als je wind mee hebt is het soms lastig om je te realiseren hoe anders het voelt als je je fiets draait om tegen de storm in te ploeteren.
Om voor dit fantastisch doel zoveel mogelijk geld op te halen sta ik op Koninginnedag met 2 kramen in het centrum van Zeewolde, wat kan je verwachten:
Diverse artikelen voor de verkoop zoals:schaaltjes, t shirts, kaasrasp, dvd's, boeken, rugtassen en rugtassen gevuld met leuke gadgets etc
De beste sjoeler van Zeewolde competitie (fietscompetitie was wat lastig te organiseren)
Natte sponsen gooien op familie/vrienden en bekenden - jaja erg leuk spel (Kinderen altijd prijs)
Loterij met als hoofdprijs een Nintendo WII maar ook een Nintendo DS lite, frituurpan, TV incl DVD speler, diverse familiespellen, toaster etc.
Kortom heel veel mooie prijzen waarbij de volledige opbrengst naar KWF gaat
DUS…ben je in in de buurt centrum kom gezellig langs.

Groet, Ellen v/d Ham