Sean Kelly Classic 2010

Terug van weggeweest.  Jaren geleden al een keer op het programma. Deze classic mag beschouwd worden als een van de mooiste tochten die in de Ardennen wordt georganiseerd. En dat voor een betaalbare prijs. Georganiseerd door "de wielertoerist" in België. Bij deze lage inschrijfkosten ontvang je ook altijd een leuke gadget aan het eind van de rit (voorgaande keren, o.a. sokken en t-shirts). Een unieke en vooral ontspannen sfeer.....na afloop kan je een vorkje meeprikken op de diverse BBQ plekken. Ontdek nieuwe klimmetjes, die LBL niet (allemaal aandoet)...... Cote de la Redoute - Cote de Chambralles -Col du Rideux 

De inmiddels bekende Belg Fons Moors heeft opnames gemaakt tijdens de rit van vorig jaar....1 v/d filmpjes kan je hier bekijken.....eerste stukje van de film is ondermeer de beklimming van de Chambralles....laatste stuk is de sfeerreportage bij de finish.

Jan-Willem, Michiel en Alexander zullen in ieder geval mee gaan doen.....het zal een hit/run worden op 1 dag. Dus (heel) vroeg weg en smiddags weer terug in Zeewolde. Vanaf 7.30 uur kan gestart worden.  Laat maar weten indien je ook mee wil. Ook een groep van de Berkelrijders gaat er heen (helaas zonder Geert....die herstellende is van zijn heupoperatie).

http://www.wtc-zeewolde.nl/default.aspx?PageID=203&eventID=230


Ogenblik a.u.b. ...