Halloween - De Trein

Bouwsteen 'Halloween ATB- Eerbeek - De trein' niet gevonden!
De Halloween ATB rit is populair onder de WTCers....nu 13 inschrijvingen, terwijl menigeen daarnaast heeft aangegeven toch ook graag aan te sluiten. Naast elf ATBers hebben Zita & Annemarie zich aangesloten om met de toerfiets aan het evenement deel te nemen. 

Wacht niet te lang want hij zit weldra vol. We zullen dus met een hele grote groep afreizen naar Eerbeek. Allerlei gekkigheid word onderweg verzonnen. Vorig jaar moest worden stilgestaan voor een niet bestaande spoorwegovergang (bleek later).......het was een geluidsinstallatie (zie filmpje). Maar ook over hefbruggen in de garage en dwars door de kroeg. Wil niet alles verklappen.....laat je maar verassen op 30 oktober.

Ook voor de toertocht rondje Texel loopt men al warm, 10 man.......en gezien de interesse gaan we deze editie voor een record opkomst......helemaal top!! Geert Ribbers heeft zich nog niet ingeschreven maar werkt hard aan zijn revalidatie en heeft Texel als richtpunt als opstaprit op de ATB.

Verbaasd was ik dat voor werelds langste strandrace Hoek v Holland-Den Helder in november een groot aantal WTCers mij hebben aangesproken.......dit mega-evenement begint te leven onder de leden, inmiddels hebben Henk Los en Eric Woltheus zich ook aangesloten (nu al 8 man aan de start), daarnaast nog een handvol geïnteresseerde....dus we moeten een bus gaan afhuren :-)  het is toch wel bijzonder om deze rit achter je naam te hebben en eigenaar te worden van het felbegeerde finishershirt van dit evenement, aangezien dit een rit met tijdmeting is zal er ook zeker een verslag in de krant volgen.Gr,
Alexander

 

Ogenblik a.u.b. ...