Komend weekend Claude Criquelion & Otztaler

Claude Criquelion- Belgie & Otztaler Radmaraton in Oostenrijk….klapstuk tegen het einde van het cyclo-seizoen.

Claude Crique-Belgie: Het gaat de goede kant op met Frank Scheffer zijn hardnekkige verkoudheid (zondag stond zijn hoofd nog op ploffen….voorhoofdholtes dicht), dus waarschijnlijk staan we a.s. zaterdag met 3 WTCers aan de start in Belgie bij de Claude Criquelion (Frank/Eric Woltheus/Alexander)…..een pittige cyclo met heel wat hoogtemeters over 175 kilometer. Alle grote cycloteams die niet naar de Otztaler zijn afgereisd zullen hier met hun renners aan de start staan. Voor Frank & Alexander een goede voorbereiding voor de Eddy Merkcx cyclo in Salzburg Oostenrijk die 5 september op het programma staat (week erop).

Otztaler-Oostenrijk: Bert Dekker en zijn schoonvader Sjors Burger zijn al 2 weken in training in Oostenrijk. Al hun belevenissen & erg leuke verslagen zijn te volgen op www.wielerplaza.nl  Frank en ik hebben deze liefhebbers van de wielersport tijdens de Marmotte beter leren kennen en hebben nog steeds contact,  we volgen deze toppers op de voet. Door www.cyclobenelux.com wordt Bert getipt als winnaar (nog nooit een Nederlander gelukt)….dat zou toch wat wezen. Oege Hiddema (team Veltec) zal ook meedoen en achten ze goed voor een top 10 plek…..Frank hield hem tijdens de Marco Pantani in Italië nog achter zich….op de Mortirolo haalde hij hem in. We zijn zeer benieuwd naar de verrichtingen van iedereen……a.s. zondag zal je via de wielerplaza site door Patrick Burger op de de hoogte worden gehouden van het wedstrijdverloop. We wensen iedereen veel succes.

foto: Bert Dekker/Frank, op de achtergrond de Bert's vrouw Daniele en Sjors zijn schoonvader. Tijdens de gezamenlijke training op 1 juli. (foto is genomen op de top van de  Glandon in Frankrijk).

Alexander


Ogenblik a.u.b. ...