Top event WTC-Hoek v Holland-Den Helder

Komende week wil ik iets extra's voor de deelnemers gaan regelen voor dit evenement met extra publiciteit & wellicht kleding....hier zit een levertijd aan vast....dus als je twijfels hebt om aan te sluiten laat het mij dan voor 4 september weten. We hebben een dusdanig grote aanmelding dat dit is opgevallen.

De inschrijving is geopend voor Hoek van Holland-Den Helder. Er staan 10 WTCers aan de start van werelds langste strandrace….Hans Kranendonk heeft zich onlangs aangesloten, ook Richard van Wengen is om en enorm enthousiast!!. Deelnemersaantal is gelimiteerd tot 500 man, dus schrijf je in!! We kijken er naar uit. Info: via Alexander / http://www.beachbiking.nl/modules/news/index.php?storytopic=1 

Van de organisatie:

Eindelijk is het weer zover! Op 7 november aanstaande gaan vele avonturiers de uitdaging weer aan op het strand tussen Hoek van Holland en Den Helder. De deelnemers staan te popelen, gezien de vele vragen over de inschrijving voor deze editie.

Beachbiking Nederland is druk bezig met alle voorbereidingen en zorgt ook dit jaar voor een spectaculair evenement. De organisatie laat maximaal 500 deelnemers toe om zodoende een overzichtelijk deelnemersveld te houden die goed begeleid kan worden door de plaatselijk reddingsbrigades en de eigen terreinwagens, quads en motoren.

Vorige editie was het weer de oersterke Ramses Bekkenk die met de eer mocht strijken. Inmiddels zijn er diverse strandspecialisten die zich kunnen meten met Bekkenk, maar wie gaat het hem nu eens echt moeilijk maken? Ze zijn nu in volle training om topfit te kunnen starten en als ware gladiatoren de strijd met elkaar aan te gaan.

Ook Gabrielle Rovers deed van zich spreken vorig jaar. Ze wist met slechts een verschil van 3 meter de Belgische Kim Saenen te verslaan. Saenen, toen net hersteld van een gebroken sleutelbeen, reed de hele wedstrijd ijzersterk maar moest het dus in de laatste meters laten gaan en heeft alle reden om haar revanche te halen.

Voor de vele recreanten was het genieten van een prachtige dag langs de Nederlandse kustlijn. We gaan ervan uit dat de omstandigheden weer net zo zullen zijn en dat we in Den Helder weer lekker aan de soep kunnen slurpen met z’n allen!

Meedoen allemaal dus, en schrijf u nu in voor het mooiste beachbike evenement van de wereld!

Klik :
http://www.beachbiking.nl/hvh-dh2010_form.html om in te schrijven.

Sportieve groet,

Mark Kos
Voorzitter Beachbiking Nederland

 


Ogenblik a.u.b. ...