La Ronde Picarde- Cyclo Noord-Frankrijk

Komende zaterdag gaan de cyclo-rijders van de WTC naar La Ronde Picardi in Abbeville in Noord-Frankrijk. Dit zal de laatste cyclo (op de race) zijn dit seizoen. Daarna gaan we in training op de ATB voor de verschillende strandraces.

De beste Nederlandse cyclorijder van de afgelopen 10 jaar, Bert Dekker (meervoudig winnaar La Marmotte), zal zich zaterdag als gastrijder bij het Nu-Swift cyclingteam aansluiten. Ook Sjors Burger gaat op de valreep nog mee. Naast Frank & Alexander is het viertal compleet.
www.cyclobenelux.com heeft er hier vandaag een bericht over geplaatst en ook van alle andere deelnemers die aan de start zullen staan.
Uitgebreide berichtgeving hierover is de komende dagen te volgen op www.wielerplaza.nl . Grote kans dus op een podiumplaats bij deze internationale wedstrijd. De snelheid is duizelingwekkend....de kopgroep had vorig jaar een gemiddelde van boven de 40km p/uur en dat over dik 180km met hoogteverschil en wat nijdige klimmetjes daarin verwerkt.
 
Zondag hebben we nog een afspraak met Adrie van Diemen, zijn trainers en alle deelnemers van Bergop 2010 in Slenaken. De prijsuitreiking Bergop 2010 zal daar ook plaatsvinden (beste renner & renner met meeste progressie) en aansluitend zal er nog een training rondom Slenaken plaatsvinden.
 
Frank & Alexander

Nb: De trainingsweek in maart 2011, zit op 2 deelnemers na vol, dus heb je nog twijfel...dan moet je nu de knoop gaan doorhakken, binnen een week wordt deze vakantiefietsweek door de Belgische organisatie afgeblokt. De WTC gaat met 12 deelnemers....3 vrouwen en 9 mannen (wellicht sluit Eric Woltheus zich nog aan), dit op een totale groep van 42 man. 

Ogenblik a.u.b. ...