Koops tot Koops 2010

Het jaarlijks fietsevenement van Wolter Koops staat weer voor de deur.

Ook dit jaar geen inmens lange tocht voor enkele zeer sterke WTC rijders, maar een afsluitend evenement aan het eind van het wegseizoen. Na het grote succes van vorig jaar zet onze sponsor Wolter Koops dit evenement gaarne voort. De voorbereidingen voor de BBQ die na afloop zal worden gehouden zijn al in volle gang.....de kippen worden op dit moment geplukt.

Onze voorzitter Robert zal iedereen deze week informeren omtrent het programma, maar hieronder vast globaal in grote lijnen.

Om 9.00 uur verzamelen bij Wolter Koops op het Industrieterrein Trekkersveld. Daar zullen we worden verwelkomt door de familie Koops, alwaar de koffie klaar staat. 
Kwart over 9 gaan we in twee snelheidsgroepen van start. Groep 3 zal circa 120 kilometer gaan rijden en Groep 2 onder leiding van Robert zal 80 km onder de wielen laten glijden. We zullen in Vierhouten voor de koffie neerstrijken. Het zal dus een mooie route over de Veluwe gaan worden.

De finish zal dan weer op het Koops terrein zijn. Diegene die s'morgens een tasje met kleding hebben meegenomen kunnen zich in het gebouw douchen (3 douches) of omkleden. Daarna sluiten we het evenement af met een gezellige BBQ....waarbij iedereen is uitgenodigd....ook partners/kinderen. 

Komt allen!!

Onze dank gaat uit naar Wolter Koops voor het mogelijk maken van dit evenement. 

 Ogenblik a.u.b. ...