Wolter Koops familietocht 2010

Zondag 3 oktober was de datum voor de WTC Zeewolde om het (zomer) raceseizoen af te sluiten. 
Wim & Ellen Koops stelde deze datum een paar weken geleden voor en het bleek een schot in de roos, we werden verrast op on-Nederlandse temperaturen van boven de 20 graden. Veertig mannen en vrouwen stonden om 9.00 uur bij het pand van Wolter Koops te trappelen van ongeduld.
De familie Koops had gezorgd voor koffie met lekkere koeken. Voor vertrek werden we (voor een vrachtwagen) door Ellen vastgelegd voor de Koops 2010 tocht. In 2 groepen gingen we van start, onze voorzitter Robert als captain van groep 2 voor de 80 kilometer en Gert Bruggeman van groep 3 nam de 100 kilometer voor zijn rekening. 

Op de dijk had groep 3 zijn enige lekke band, met een luchtpatroon was de achterband van Henk in een fractie op 8bar en kon worden teruggestoken in zijn Gazelle. In Vierhouten aangekomen werden we getrakteerd op koffie met appelgebak, het hele terras kleurde groen met z'on grote ploeg. Velen hadden zich te warm aangekleed en door de regenval van de afgelopen dagen waren veel fietspaden in de bossen van de Veluwe nat en door de vallende bladeren was het oppassen geblazen. 

Rond 13.00 uur arriveerde we weer op het trekkersveld. 
Een feestmaal stond klaar, lekkere salades te kust en te keur en de eerste stukken vlees lagen al op de BBQ. Tot ver in de middag werd op het terras in het zonnetje genoten door de (meeste) fris gewassen renners en hun familieleden. Het hele seizoen kwam over tafel, net zoals alle uitdagingen die de komende maanden voor ons liggen.

Dank gaat uit naar de Familie Koops voor de sponsoring van deze fantastische dag!!

Ogenblik a.u.b. ...