Clinic van strandkampioen Ramses Bekkenk

Clinic 1 week doorgeschoven ivm de boswachterrit in Zeewolde!

Zondag 31 oktober Strandclinic met kampioen Ramses Bekkenk

Het Beachrace seizoen gaat weldra van start......het begint bij veel WTCers die hebben ingeschreven voor diverse races al aardig te jeuken. Er worden zelfs al frames in teamkleuren gespoten en weer in elkaar gezet door Michiel....helemaal gaaf.

Als voorbereiding van wereld langste strandrace op 7 november, waar 10 personen aan meedoen is er de mogelijkheid om maar liefst 3x een testrit op het strand te gaan rijden. 

A.s zondag gaat er een groep naar Scheveningen, vertrek om 8.00 uur vanaf het Baken.
Op zaterdag 16 oktober is het rondje Texel, met ook een deel strand.

Zondag 31 oktober gaan we op herhaling bij Ramses Bekkenk, winnaar van alle strandraces van het afgelopen seizoen (ook HvH-Den Helder). Wat komt er aan bod tijdens de clinic? Techniek en tactiek maar toch ook zeker een stukje training. In de opzet wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de verschillende niveaus. Elke oefening op het strand wordt gedaan in rondjes waarbij iedereen zijn eigen aantal herhalingen dan wel zijn niveaugroep kan kiezen. Later dit seizoen zal hij hoogstwaarschijnlijk ook voor een clinic in het bos naar Harderwijk komen.  Geef je ff op via de site zodat ik Ramses kan doorgeven met hoeveel personen we komen: http://www.wtc-zeewolde.nl/default.aspx?PageID=203&eventID=628

Mijn ervaring (van begin dit jaar) is dat de clinic best pittig is en weggelegd voor rijders van groep 3.

Info via Alexander


 


Ogenblik a.u.b. ...