Langste Beachmarathon ter wereld 4 novemberVorig jaar bij de zwaarste editie ever waren 8 WTCers van de partij. 

Inmiddels zitten voor de editie 2012 op 7 man.

De laatste training is woensdagmiddag 31 oktober afgewerkt.
Zaterdagmiddag zullen Frank, Michiel, Alexander en begeleider Aart al afreizen naar een hotel in Poeldijk, vlakbij de start. En zondagmorgen zullen Max, Eric, Jan-Willem en Henk Los zich daarbij voegen. Zaterdagmorgen maken enkele deelnemers nog een testride bij de nieuwe sponsor Westerlaken....Giant en Focus zullen met heel veel 29er ATB fietsen klaarstaan. Ook staat om 11.30uur de jeugdafdeling nog een leuke verrassing te wachten voor de winkel van Westerlaken.
Komt allen zou ik zeggen!
++++++++++++++++++++++++++++

Op 4 november staan ze om 9.00 uur aan de start in Hoek van Holland.Deze 'World's Longest Beachmarathon' (130km) wil je toch ook achter je naam hebben staan.
Info:  http://www.beachbiking.nl/hvh-dh.html 
Op de valreep heeft Max zich ook ingeschreven, hij is helemaal om en heeft ook een strandbike aangeschaft. Gaat voor een verbetering van zijn tijd....net zoals enkele anderen. 

Alle deelnemers (op Alexander na) hebben hem al 1 of meerdere keren (Frank) gereden.
We hopen op een zuidenwind, die er meestal waait….maar die het de laatste edities liet afweten.

Begeleiding:
Het is fijn dat we wederom een back-up hebben onderweg (Aart Karssen) en die ons evt kan voorzien van bidons/repen bij de plaatsen onderweg. Dus geen zorgen om ergens onderweg uren 'geparkeerd' te staan.Deelnemers editie 2012:

1. Henk Los

2. Eric Woltheus

3. Frank Scheffer

4. Michiel v Ramselaar

5. Jan Willem Schlotter

6. Alexander Veerman

7. Max v Ramselaar

Begeleider (onderweg): Aart Karssen.
Gefaciliteerd door: Nu-Swift Brandbeveiliging.

Alexander/Aart/Frank & Michiel hebben inmiddels ervoor gekozen om een hotel te boeken kort bij de start en zullen op het gemak al zaterdagmiddag die kant op gaan, om al te genieten van de entourage. En om alvast het stuurbord op te halen en van de pastamaaltijd gebruik te maken. 

WTC Zeewolde wenst alle deelnemers tijdens deze “Langste Beachmarathon ter Wereld” veel fietsplezier en een onvergetelijke dag!

Ogenblik a.u.b. ...