Bikemotion

Afgelopen weken stonden er weer een hoop leuke wielerevenementen op het programma.

Bikemotion in Utrecht.
Zesdaagse Amsterdam.
Afgelopen weekend de cycloveldrit in Harderwijk en zondag de succesvolle boswachterrit van de TVZ met voor het eerst een grote afvaardiging van de WTC.
Allemaal evenementen waar het wielerbloed sneller van gaat pompen.

De Bikemotion met o.a. de ontmoeting met Olympisch kampioen Marianne Vos, Adrie van Diemen, Richard v Ameijden, Maarten den Bakker en vele anderen. Ook onze afspraak bij Bioracer alwaar wij met Matthieu Hermans nog een half uur rond de tafel hebben gezeten en leuke noviteiten hebben gezien. 

Zesdaagse Amsterdam.
Ook deelname van Melvin en Dylan van Zijl, onze fietsmaten uit Harderwijk (en bekenden van Max en Michiel) die de afgelopen paar keer met onze racegroep hebben meegereden (team Koopmans) reden mee in de talentencup. De broers reden zeer sterk en gaan we in de toekomst heel veel van horen.  Ze waren overigens positief verrast hoe sterk & gedisciplineerd onze speedgroep rijdt, vandaar dat ze al een paar keer hebben aangesloten. Volgend jaar worden ze volledig gesponsord door hun team incl. fietsen.

De cyclo veldrit in Harderwijk was afgelopen zaterdag. Onze nieuwe sponsor Dickhof uit Oosterwolde ondersteunde dit evenement, temeer een  extra reden om dit jaarlijks terugkomend evenement te bezoeken. Helaas niet meer een superprestige veldrit, dus de toppers uit Belgie/Nederland zijn er zoals vroeger niet meer bij. Desondanks een prachtige ambiance tijdens deze wedstrijd die dit keer in een park midden in Harderwijk was ipv aan de boulevard.

De Boswachterrit bij de TVZ was zeer geslaagd, de sceptici zijn inmiddels ook om en dit zal een vaste plek op de ATB kalender krijgen. Dit jaar was het parcours zelfs geschikt voor de 20 hybriderijders die ook in de omgeving actief waren.  

Bikemotion-Utrecht.
Erg leuk was de ontmoeting met Marianne Vos. Ze nam alle tijd om met ons op de foto te gaan en ons teamshirt te signeren. Maarten den Bakker heb ik ook uitgebreid gesproken, de voormalig renner van de Rabobank werkt tegenwoordig ook voor een kledingleverancier. Aardige gozer, nog steeds goed in shape….maar niet meer door het fietsen….hij is aan het lopen geslagen…dit zie je bij steeds meer ex-renners….Leontien loopt zondag ook weer de NY marathon. Marianne had haar fiets bij Maarten op zijn stand even in een hoekje weggezet en konden we zondoende samen even bekijken en op de plaat zetten, op dat moment kwam Marianne ook weer langs om hem op te halen en te laten zien op de stand van Giant....inmiddels waren wij goede bekende van haar...haha...

Bij Bioracer liet Matthieu Hermans, vertegenwoordiger bij Bioracer (meervoudig etappewinnaar ronde Spanje) alle noviteiten op kledinggebied zien. De kledingleverancier van de WTC Zeewolde is innovatief en had aardig wat nieuwe kledinglijnen te laten zien. Ook hebben ze het snelste tijdritpak op dit moment….de Duiter Tony Martin werd onlangs wereldkampioen tijdrijden in dit pak in Valkenburg.  Sponsor van de WTC-Zeewolde ‘Nu-Swift’ heeft voor het cycloteam een extra budget (750 Euro) in 2012 beschikbaar gesteld voor kleding….wij zullen in dit team de nieuwste kleding uittesten om te kijken of het in de toekomst ook ingezet kan worden als aanvulling van het pakket bij de WTC….shirts korte mouw, waarvan de mouwen van tijdritstof zijn gemaakt…etc…etc….Na de besprekingen kregen we aan de bar van Bioracer een lekker glas Leffe aangeboden...dat is zakendoen :-). Ook liepen we Adrie van Diemen en Richard van Ameijden tegen het lijf, leuk om weer even bij te praten met beide heren. Daarnaast altijd weer watertanden van nieuwe snufjes en nieuwe frames van o.a. Pinarello. Veel nieuwe contacten aangeboord, dus al met al weer een vruchtbare middag. De dag werd afgesloten met de traditionele Wok.
Alexander (en Frank/Michiel)

Ogenblik a.u.b. ...