Lid worden?

De WTC Zeewolde is aangesloten bij de Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU). De NTFU is een overkoepelende organisatie die beoogt de belangen van de aangesloten verenigingen, en dus die van de georganiseerde toerfietser, te behartigen.

NTFUAls lid van de WTC Zeewolde ontvang je een gratis clubshirt (wat tijdens de clubritten gedragen dient te worden) de NTFU-toerfietskaart, het Toerfiets Evenementen Programma (TEP) en het FietsSport Magazine. Andere aan de toerfietskaart verbonden voordelen zijn een korting bij deelname aan NTFU-fietstochten en een verzekering tegen wettelijke aansprakelijkheid en ongevallen. Tenslotte ontvang je als houder van een toerfietskaart een toerboekje, waarin de gereden tochten kunnen worden geregistreerd.

Als toerfietsen de sport is die jou bevalt, dan nodigen wij je van harte uit lid te worden van de Wieler Tourclub Zeewolde.
De contributie voor hoofdleden bedraagt voor een wielerseizoen € 45.00 per jaar, voor gezinsleden en jeugdleden is dit € 42,50 per jaar. Verder kent de vereniging nog het M-lidmaatschap voor leden die hoofdlid zijn bij een andere NTFU-vereniging. Het M-lidmaatschap kost € 20 (+ 32,50 voor het kledingpakket 1ste jaar). Donateurs van de vereniging betalen € 18,75.
Voor het eerste jaar geldt een lidmaatschap van € 77,50 waarvoor het nieuwe lid tevens de beschikking krijgt over een clubshirt en clubbroek, aan te vragen via de kledingcommissie.
De contributie zal via een automatische incasso geïnd worden.
Op het formulier hieronder moet je ook je rekeningnummer invullen derhalve (het is verplicht).

Meer informatie wordt graag verstrekt door één van de bestuursleden.

Je kunt je aanmelden door het onderstaande formulier in te vullen.

Aanmeldingsformulier