Clubkleding

Bestel procedure voor fietskleding

Leden van de Wieler Tourclub Zeewolde dragen verplicht clubkleding bij elke clubrit en bij elk evenement waar de WTC zichzelf presenteert.
Nieuwe leden die lid zijn geworden via het aanmeldformulier op de WTC website ontvangen een fietsshirt korte mouw en een fietsbroek met korte pijpen bij het lidmaatschap (€ 77,50 voor het eerste contributiejaar). Je kunt deze in jouw maat ophalen bij Profile Ridder.
Koop je een nieuwe fiets bij Profile Ridder dan krijg je van hun een WTC lidmaatschap cadeau. Je kunt dan ook gelijk een clubshirt korte mouw met fietsbroek korte pijpen in jouw maat meenemen. Door het machtigingsformulier in te vullen betaal je de introductieprijs van € 32.50.

 

Shirt korte mouw en fietsbroek kort is meestal op voorraad bij Profile Ridder. Voor de winterkleding is één keer per jaar een bestelmoment en dat is afhankelijk van de aantallen. Je hoeft dus niet te wachten op een bestelmoment, je kunt je bestelformulier altijd inleveren op opsturen.

 

Procedure: optie 1

  • Paskleding is aanwezig bij Profile Ridder. De paskleding bestaat uit een shirt korte mouw en een korte fietsbroek in de maten 3 (M) tot en met 8 (4xl)

  • Het bestelformulier vul je volledig in en je levert het formulier weer in bij Profile Ridder. Schrijf bij je naam dat je nieuw lid bent.

  • Een kopie (foto) hou je zelf. Die heb je nodig als je de bestelde kleding ophaalt. Zonder kopie ontvang je geen kleding.

  • Zodra de bestelling binnen is nodigt de kledingcommissie je uit de kleding op te halen bij Profile Ridder.

  • LET OP: Voor jeugd kleding is het aanspreekpunt Bert Flantua. 

Procedure: optie 2

  • Download het onderstaande formulier, vul het volledig in en verstuur het naar de kledingcommissie ().

  • Een kopie (foto) hou je zelf. Die heb je nodig als je de bestelde kleding ophaalt. Zonder kopie ontvang je geen kleding.

  • Zodra de bestelling binnen is nodigt de kledingcommissie je uit de kleding op te halen bij Profile Ridder.

  • LET OP: Voor jeugd kleding is het aanspreekpunt Bert Flantua.

Heb je toch niet de goed maat en is er niet mee gefietst dan kan de kleding geruild worden. Dit gaat altijd in overleg met de kledingcommissie, niet bij Profile Ridder.
Gaat je nieuwe kleding snel stuk door een fabricagefout van de leverancier,  laat het dan zo snel mogelijk weten aan de kledingcommissie. Die geeft advies wat je het beste kunt doen. 
Bestelde en uitgeleverde kleding wordt via de automatische incasso gefactureerd en geïncasseerd. 
Je ontvangt een bericht als de kleding binnen is. De levertijd is ongeveer 8 weken.
Fietsartikelen zoals helm en handschoenen leveren wij niet als club maar zijn verkrijgbaar bij onze sponsors Profile Ridder en Dickhof. Vergeet je lidmaatschapkaart niet te tonen dan krijg je 10% korting.
Voor alle vragen of opmerkingen over kleding:

 Ogenblik a.u.b. ...